Ikke gjør samme feilen som meg


Om dere kjære lesere ikke visste det så har jeg streng. Oppe har jeg streng bak tennene og nede har jeg fremfor tennene. Dette har jeg hatt siden jeg var 18 år. Det synes du kanskje er litt rart? Regulering som 18 og 20 åring? Det dummeste er at jeg trodde som 16 åring at regulering var helt unødvendig. HA-HA sier jeg bare. Når jeg sitter her med skjegget i postkassen MED regulering 4 år senere. Jeg hadde veldig skjeve tenner, et enormt overbitt og skeiv kjeve.

Den 13.Januar blir det operasjon av kjeven. Den blir knekt av, flyttet og satt fast med skruer. Huff dette er noe jeg gruer meg til. Men det skal bli godt å endelig bli ferdig også. 

(bilder fra 2011 før regulering)


Så til alle dere der ute som vurderer å fjerne reguleringen; prøv å hold ut resten av tiden, det er ikke så kult å måtte sette den på igjen om noen år når du innser at det er nødvendig likevel.

2 kommentarer

Nicole Touch

13.11.2015 kl.08:25

fantastisk flott blogg, skikkelig inspirende man får av å lese denne flinke bloggeren. Ønsker deg en knallbra dag videre, btw så er du velding pen, WOOOW <3 keep up the good work.

Lena Akerø

13.11.2015 kl.08:27

Nicole Touch: Tusen takk :) Ha en fin dag du også!

Skriv en ny kommentarLena Akerø. 21 år fra Ålesund. Musikk, kosthold og hudpleie i mitt hjerte.

For kontakt:
95lenabrune@gmail.no

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡