5 tips for å gå ned i vekt


Heisann! Da har jeg satt i sammen en liste over hva som fungerer på meg. Det har vert mye jojo-slanking på meg og det eneste det har resultert i er at jeg går opp som bare juling. Nå har jeg endelig kommet meg ned noen kilo og er i ekstase.

1. Kutt ut brus.
Bare noe så lite som å kutte ut brus kan gjøre stor forskjell, og jeg vet om flere som har gått ned i vekt på grunn av dette.

2. Ikke overspis.
- Jeg er oppvokst med at man skal spise opp maten sin som mange andre. Så dette synes jeg er vanskelig å legge fra meg. Mange legger også til seg en vane å sitte å presse i seg mer selv om man er stappmett kun fordi det er så godt. Ta små porsjoner, nyt maten istedet for å hive i deg maten og stopp når du er mett. Legg eventuelt rester i kjøleskapet så har man en god frokost dagen etter.3. Finn en aktivitet du liker.
Er du en av dem som kjøper deg treningskort og går dit i en uke for å så ikke orke mer? Da er vi to. Du må finne en aktivitet som du synes er gøy å drive med istedet for å gjøre noe du igrunn ikke liker, for da kommer du kanskje ikke til å klare å holde ut med det over lengre tid. 

4. Ikke sult deg selv(!)
- Dette kan jeg ikke få frem nok. IKKE sult deg selv. Det gjør ting bare verre i form av spiseforstyrrelse, eller at det bare blir jojo-slanking. Når det blir jojo-slanking går du enda mer opp enn hva du var in the first place, og det regner jeg med at du ikke vil. Endre på ting gradvis, spis jevnlig og du må ikke være for streng med deg selv. Ting tar tid.

5. Planlegg middagen.
- Dette er også supert for økonomien da det blir lite små handling. Planlegg middagen 1-2 uker frem i tid og skriv det ned. Da har du mer kontroll på hva du spiser, og vet hva du må forberede til neste dag. Om ikke er det lett å velge en enkel utvei og hive en grandis i ovnen. 

2 kommentarer

Sofie Caroline Nilsen

16.11.2015 kl.21:06

Så gode tips :)

Lena Akerø

16.11.2015 kl.21:07

Sofie Caroline Nilsen: Tusen takk :-)

Skriv en ny kommentarLena Akerø. 21 år fra Ålesund. Musikk, kosthold og hudpleie i mitt hjerte.

For kontakt:
95lenabrune@gmail.no

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡