Kjeveoperasjon


Heihei! I skrivende stund ligger jeg i en seng på stuen hjemme hos mamma. Jeg opererte kjeven forrige onsdag og har ikke lov å gjøre så mye, og det er veldig greit å ha en mamma som hjelper meg å huske medisiner og som får i meg næring. Jeg fikk mast meg til å forlate sykehuset i går da jeg slet veldig med søvnen. Jeg sliter også veldig med å slappe av når jeg har en veneflon i hånden. Det gjør det heller ikke lettere at jeg er så forbaska vanskelig å stikke. Iløpet av mine 3 dager på sykehuset har jeg ikke mindre enn 7 stikk fra veneflon eller forsøk på å sette veneflon. Du kan tenke deg stresset når man sitter å har panikken for at det skal tette seg når man får penicillin, og man får det 4 ganger i døgnet. I tillegg til smertestillende og kvalmestillende.


Hevelsen er fortsatt svær men den har heldigvis gått litt ned i dag! :-D


15 min før operasjon


Samme dag etter operasjon


Dag 2


Dag 3

Jeg vil si at det er en veldig smertefull operasjon og det at man ikke får i seg særlig med mat i ettertid gjør ikke saken noe bedre. Man kan heller ikke snakke noe særlig å iallefall ikke smile og le. Jeg fikk besøk av en god venninne tidligere i dag og jeg måtte bare be hun om å gå til slutt på grunn av at vi ikke klarte å la være å le, og det er så forferdelig vondt, haha.


Hun kom med blomster og tomatsuppe ♥


Ellers kan jeg jo fortelle litt om selve operasjonen. Jeg hadde et veldig stort overbitt som måtte korrigeres. De lager to små snitt på utsiden av kinnene og går inn gjennom de og knekker kjeven på begge sider for å flytte den. Deretter setter de inn 3 skruer på hver side som skal holde dette på plass. Jeg har ikke følelse i kjeven og i halve leppen den dag i dag, men jeg håper at den kommer tilbake. Jeg kan ikke beskrive en gang hvor mye jeg gleder meg til hevelsen går ned og jeg får se resultatet.

Nå skal jeg få i meg smertestillende og finne senga. Håper på enda mindre hevelse i morgen!Goood natt ♥

8 kommentarer

karin

17.01.2016 kl.11:02

Tøffa mi <3

Lena Akerø

17.01.2016 kl.12:34

<3

Joakim

26.01.2016 kl.21:22

Fantastisk! Forstår godt hva du går igjennom. Var igjennom kjeveoperasjon forrige mandag ;) hadde folk ikke visst vi var opererte skulle man trodd vi var i slekt. Men alle kjeveopererte er vel ganske like etterpå pga hevelsen! God bedring :-) håper det går litt bedre nå :)

Lena Akerø

27.01.2016 kl.19:41

Joakim: Hahaha! Ja man er nok ganske lik etter operasjon. Det går mye bedre nå. God bedring til deg også! :-)

Arbeidskar

17.02.2016 kl.21:12

De flyttet frem underkjeven litt eller?

Lena Akerø

17.02.2016 kl.21:17

Arbeidskar: Jepp, de flyttet den fram en god del, hehe! De sa de var noen av de største overbittene de har jobbet med :-O

Arbeidskar

17.02.2016 kl.21:31

Hehe, bra de kan justere da, blir vel litt lettere å tygge osv når kjevene passer bedre til hverandre. :-)

Lena Akerø

17.02.2016 kl.21:47

Arbeidskar: Det er litt rart enda. Men så er det knappe måneden siden jeg opererte også da! Men jeg stor forskjell på ansiktsformen iallefall, til det positive :-)

Skriv en ny kommentarLena Akerø. 21 år fra Ålesund. Musikk, kosthold og hudpleie i mitt hjerte.

For kontakt:
95lenabrune@gmail.no

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡