Dag 1 med C9 ferdig


Da var første dag på C9 vel overstått! Jeg føler meg litt sulten og trøtt, men det er helt normalt. Jeg går trossalt fra et kosthold med ganske store porsjoner til både frokost middag og kvelds. For å ikke snakke om litt sjokolade etter mat. Men det var på langt nær så forferdelig som enkelte beskriver det, haha! Jeg overlevde! Jeg satt ikke i fosterstilling døden nær. Men jeg skal innrømme at når jeg var på butikken i sta så var det fristende å "ta det i morgen" og bare kjøpe meg en grandis. Takk gud for stahet. Jeg har handlet inn masse fra "den frie listen" i heftet. Til å ha i nødstilfelle. Så i dag har jeg spist en håndfull bringebær og en håndfull druer i tillegg til det jeg får i meg fra planen. Og dette er helt lov og skal ikke påvirke resultatet. Det var godt å få fast føde! Så jeg anbefaler alle som skal gå på C9 å handle dette FØR du starter programmet. For når man går på butikken sulten er det ekstra hardt å motstå fristelser, haha! Og den andre tingen jeg anbefaler den som skal starte på C9 er å starte på en fredag eller lørdag. For jeg vet helt ærlig ikke om jeg hadde klart en hel arbeidsdag på så lite mat, og ikke minst sitte å se på hva alle andre spiser. De to første dagene er det lite du skal ha i deg, så da er det nok best å være hjemme. For min del er det også best å være alene, da jeg blir skikkelig psykobitch med NADA lunte når jeg er sulten. HEH.Nå er det iallefall natta på meg, klokken 21 av alle ting! Men er man trøtt så er man trøtt. God natt fininger!

 

  

 

4 kommentarer

karin

17.02.2016 kl.21:11

Flink du er <3

Lena Akerø

17.02.2016 kl.21:11

karin: <3<3

Marthe Sofie

18.02.2016 kl.14:34

Grunnen til ej syns de va so jævliv va forde ej hadde dinna aloe vera gel-smaken eller ka den heite! Va seriøst reine torturen! + ej e so sjuuukt kresen at det e nesten litt for gale å innrømme!

Du e kjempeflink, 8 daga til no :D

Lena Akerø

18.02.2016 kl.15:54

Marthe Sofie: Om du starta rett på den smaken ekje de rart, haha! Den smaka sunt for å sei de sånn! Men Aloe berry nectar e go :-D Ej me e sjukt kresen, de e flaut på resturant liksom når halve middagen ligge igjen for ej likakje løk, sopp, varm paprika osv, haha off....

Takkeeer :-D Jesh! skal bli godt me skikkelig mat på dag 3!

Skriv en ny kommentarLena Akerø. 21 år fra Ålesund. Musikk, kosthold og hudpleie i mitt hjerte.

For kontakt:
95lenabrune@gmail.no

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡