Dårlig selvtillit


Det er et tankekaos som går igjen hver gang jeg skal kle meg fint, ta ett bilde av meg selv, eller har bestemt meg for å virkelig føle meg fresh og fin en dag. Jeg ser på meg selv og vil helst bare gråte. Er det mulig. Jeg blir så frustrert. Hadde jeg hatt penger til å legge meg under kniven hadde jeg ikke nølt en gang. Silikon, neseoperasjon, slankeoperasjon i ansiktet. Hva faen er det med det i grunn. Helt siden jeg var liten har jeg vert stor i ansiktet. Når jeg var 18 var jeg helt nede i 49 kg, men ut i fra ansiktet å dømme skulle man trodd jeg var i allefall over 100...Jeg har til og med fått kommentarer som: "hva har du i munnen?" - Nei ingenting dessverre. Og voksne mennesker som har gjort narr på byen. Jeg er så frustrert og lei av dårlig selvtillit. Hvorfor kan jeg ikke bare suck it up og godta sånn jeg ser ut sånn som jeg burde?

Hvorfor graver man seg selv så langt ned når det faktisk er absolutt ingenting å gjøre noe med? For om man hadde kunnet gjort noe med det, hadde man jo gjort det for lenge siden.
Og hvorfor i alle dager trykker folk andre lenger ned angående utseende? Gjør det noe godt for noen? Føler de seg bedre?
Når jeg var yngre hadde jeg utrolig skeive tenner. Jeg så, og ser enda ikke nødvendigheten med å påpeke det til noen. "Du har skeive tenner" - Nei tuller du?! Det visste jeg ikke. Flaks for meg at du var her å fortalte det til meg!

Nei, det blir liksom for dumt. Folk ser ut som de gjør og om de vil gjøre noe med det, gjør de det for å føle seg bedre. Noe jeg forstår veldig godt. Så jeg skjønner ikke den som ser ned på de som legger seg under kniven. Om de velger å endre på eget utseende er det vel ikke ditt problem? Jeg ser ikke for meg hvordan det kan bli hemmende for dine daglige gjøremål at nabojenta har tatt sillikon eller fikset litt på nesen? Så da kan man la ver å slenge med leppa når noen bestemmer seg for å gjøre det!- Frustrert 21åring

 

2 kommentarer

fotogleden

19.02.2016 kl.14:44

<3

Lena Akerø

20.02.2016 kl.21:21

fotogleden: <3

Skriv en ny kommentarLena Akerø. 21 år fra Ålesund. Musikk, kosthold og hudpleie i mitt hjerte.

For kontakt:
95lenabrune@gmail.no

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡