Jeg er ensom


Det tror jeg veldig mange er den dag i dag. Man sitter foran pc'en og fremstiller livet sitt så mye bedre enn hva det er for å få likes og positive kommentarer. Jeg er en av dem. Det blir en vane. Man har blitt så vant med å kun snakke med andre over nettet at det er mange som blir sittende med en sosial angst av en annen verden på grunn av at man har vert alene så lenge. 

Jeg føler meg heldig som har tatt den jobben som jeg har nå. Der jeg faktisk må ta kontakt med andre, jeg må avtale eventuelle møter og helsekvelder for å ha en inntekt. Jeg MÅ.

Dette var noe som var veldig hardt i starten, fordi jeg hadde gått inn i denne vanen. Eneste gangene jeg var sosial var når jeg skulle ut på byen. Ellers var det kun over facebook eller snapchat. Men det kommer seg, og det er jeg veldig glad for. Jeg er mer rastløs nå merker jeg, og det er en veldig god følelse. Jeg har lyst å gjøre noe, jeg vil reise, jeg vil være sosial.

Jeg kan ikke si at det er helt bra enda, men ting tar tid. Og til mine venner som jeg ikke har kontakt med lenger, så er det mest sannsynlig ikke med vilje, fra min side i allefall. Men det blir som en egen boble. Der man sitter alene og bare venter. Venter på at ting skal bli bedre, eller at noe skal skje. At det plutselig skal komme en venn å si; jeg ser du ikke har det bra. Hva kan jeg gjøre for å hjelpe deg? Men når man låser seg selv inne på denne måten kan det være vanskelig for andre å se. Men man kan ikke sette seg ned å vente på at noe skal skje. For det gjør det ikke. Vil du ikke ha det som du har det, må du gjøre noe annet enn det du har prøvd. Man må ut av komfortsonen. Man må våkne opp. DU må gjøre noe med din situasjon. For det finnes en løsning på det meste, man må bare finne den. 
For min del ble det en jobb med frihet, hva er din løsning?

2 kommentarer

Ida Helen

22.02.2016 kl.20:55

Kjenne mej veeeldig igjen der! Ej he begynt å ta so vidt kontakt med gamle venna. He også begynt å fare meir på trening (crossfit - aktivørsta) som e en ganske koselig gjeng ^^

Lena Akerø

22.02.2016 kl.23:51

Ida Helen: Ja, de e sjukt kjekt når man fe igjen kontakta med folk :-D

Skriv en ny kommentarLena Akerø. 21 år fra Ålesund. Musikk, kosthold og hudpleie i mitt hjerte.

For kontakt:
95lenabrune@gmail.no

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡