Pizza, burger, ost, bacon - Give it to me!


Åh, i dag dere. I dag har jeg lyst på pizza! Jeg har lyst på burger med ekstra ost som svømmer i dressing og sjokolade med krem til dessert. Jeg har sykeste cravingsene dere kan forestille dere! Jeg er sikker på at jeg kunne gått inn på ei kebabsjappe nå og spist hele menyen.

Det er hardt å gå på C9 i dag. MEN vet dere? Jeg har faktisk bare to dager igjen. Dette skal jeg klare. Jeg trodde de første dagene skulle være værst? NOPE. Jeg var litt uvel og hadde vondt i hodet, men det er ingenting i forhold til når man er skikkelig sugen på junkfood, godteri og potetgull. Jeg gleder meg skikkelig til å komme over på F1 da det er fokus på å legge om kostholdet i stedet for å nullstille kroppen. For believe you me. Når kroppen er vant med mye junk og sukker, så er det som å slutte å røyke. For junk og sukker er utrolig avhengighetsdannende. Å slutte å røyke er piece og cake i forhold til å kutte ut junk. Og det kan jeg si ja, for jeg har prøvd begge deler.

Men det skal bli godt å slippe dårlig samvittighet etter å ha trykt i seg en hel grandis, eller handlet hele spar for brus og snop. Som man da sitter å tenker for seg selv at dette må jeg jo spise opp, så jeg kan starte på nytt når det er tomt. Men det går faktisk ann å hive goderi også. Om du går på en smell på butikken og kjøper godteri så har du nok ikke samme cravingen når du kommer hjem, men du tenker at når du først har kjøpt det, må det jo spises også. NEI, hiv det. Det føles ganske crappy der og da, men når du da "kommer til deg selv" igjen, og har fått tilbake selvkontrollen er det ganske godt å tenke på at du klarte det.

Ja, for all del. Det er lov å kose seg litt eksta på lørdager, søndager, onsdager eller hvilken dag du velger å ha å slippe deg litt løs. Men alt med måte. Selv om du har gått over grensen en dag og kjøpt deg en burger på Mc Donalds er ikke det nødvendig å ta den helt ut! "Jaja, nå har jeg allerede gått over grensa så nå er det bare å peise på med 3 burgere, 2 pommes frites en brus og kanskje Mc flurry til dessert". Dessverre er det mange som gjør dette. Det var noe jeg blant annet gjorde før. Om jeg gikk over grensen en dag tok jeg helt av resten av dagen. Jeg trykte i meg alt jeg kom over, og prøv å gjett hvor dårlig følelse jeg hadde når jeg skulle legge meg den dagen. En blanding mellom dårlig samvittighet og smerter i både mage og hode på grunn av for mye sukker og drittmat.

Nå er det to dager til jeg starter på F1 og jeg er så sykt spent! Jeg har så lyst å klare å ha et godt kosthold. Det spiller så stor rolle inn på hud, energi, vekt, helse, you name it. Jeg håper og er bestemt på å ha ett godt resultat når disse 39 dagene er over. Da kommer det før og etter bilde, og jeg er spent på å se hvor mye forandring det er! Fjortiss og trutmunn å sånn! Ha en fortreffelig tirsdag :-D ​

 

 

2 kommentarer

stå på! :) Ha en super fin kveld videre

Lena Akerø

23.02.2016 kl.18:18

susanne , amatørfotograf, foku: Tusen takk, du også :-D

Skriv en ny kommentarLena Akerø. 21 år fra Ålesund. Musikk, kosthold og hudpleie i mitt hjerte.

For kontakt:
95lenabrune@gmail.no

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡