Gul på halsen

Heihei! Da ligger jeg her igjen å ikke får sove. Jeg har snudd døgnet mitt til de grader...Skal prøve å ikke sove til 3 imorgen!

I dag har smertene vert veldig til stede kan man si, men det bedret seg heldigvis utover ettermiddag/kveld. Jeg har begynt å bli blå og kjempe gul på kjeven og halsen.


Mamma kom også med en "bli frisk" gave i dag. ♥Jeg fikk pysjskjorte, koseshorts, pysjbukse og verdens mykeste sokker. Kjempedeilig å ha nå som jeg omtrent ikke går ut døra, haha.

 

Men jeg får prøve å sove, god natt morgen!

 

MONDAY INSPO

HA EN SUPER MANDAG!♥♥

Kjeveoperasjon

Heihei! I skrivende stund ligger jeg i en seng på stuen hjemme hos mamma. Jeg opererte kjeven forrige onsdag og har ikke lov å gjøre så mye, og det er veldig greit å ha en mamma som hjelper meg å huske medisiner og som får i meg næring. Jeg fikk mast meg til å forlate sykehuset i går da jeg slet veldig med søvnen. Jeg sliter også veldig med å slappe av når jeg har en veneflon i hånden. Det gjør det heller ikke lettere at jeg er så forbaska vanskelig å stikke. Iløpet av mine 3 dager på sykehuset har jeg ikke mindre enn 7 stikk fra veneflon eller forsøk på å sette veneflon. Du kan tenke deg stresset når man sitter å har panikken for at det skal tette seg når man får penicillin, og man får det 4 ganger i døgnet. I tillegg til smertestillende og kvalmestillende.


Hevelsen er fortsatt svær men den har heldigvis gått litt ned i dag! :-D


15 min før operasjon


Samme dag etter operasjon


Dag 2


Dag 3

Jeg vil si at det er en veldig smertefull operasjon og det at man ikke får i seg særlig med mat i ettertid gjør ikke saken noe bedre. Man kan heller ikke snakke noe særlig å iallefall ikke smile og le. Jeg fikk besøk av en god venninne tidligere i dag og jeg måtte bare be hun om å gå til slutt på grunn av at vi ikke klarte å la være å le, og det er så forferdelig vondt, haha.


Hun kom med blomster og tomatsuppe ♥


Ellers kan jeg jo fortelle litt om selve operasjonen. Jeg hadde et veldig stort overbitt som måtte korrigeres. De lager to små snitt på utsiden av kinnene og går inn gjennom de og knekker kjeven på begge sider for å flytte den. Deretter setter de inn 3 skruer på hver side som skal holde dette på plass. Jeg har ikke følelse i kjeven og i halve leppen den dag i dag, men jeg håper at den kommer tilbake. Jeg kan ikke beskrive en gang hvor mye jeg gleder meg til hevelsen går ned og jeg får se resultatet.

Nå skal jeg få i meg smertestillende og finne senga. Håper på enda mindre hevelse i morgen!Goood natt ♥

Les mer i arkivet » Mars 2016 » Februar 2016 » Januar 2016


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemthits