C9 RESULTAT

DAAA er C9 ferdig :-D Jeg er spent på å vise dere resultater. Men før og etter bildet kommer ikke før jeg er ferdig med F1.

Jeg fikk min kjære lillesøster på overnatting i dag, der vi har koset oss og laget god SUNN mat. Vi lagde kyllingburger med ovnsbakt søtpotet. Ingen av oss har smakt søtpotet før, men vi ble positivt overrasket! Så har DU en god og sunn oppskrift på noe med søtpotet er det bare å legge igjen en kommentar. Vi har nå lagt oss henslengt på sofaen og med breaking bad. Og har også drømt oss bort i språkreiser til Miami Beach med EF. EN DAG, MIN KJÆRE.

Og til dagens avsluttning. Jeg er ferdig med C9! Jeg har fått resultater :-D Jeg er kjempefornøyd, og er veldig klar for å starte på F1 i morgen!Jeg har gått ned til sammen 27,5 cm og 4.5 kg. GLEDE.

 

Har DU lyst å prøve C9? Legg igjen en kommentar eller send meg en mail!

 

LATEST INSTAGRAM

BCIpF2LkiUw BCGSD4ikiUI
 
BCF4mxRkicx BB435OLkiU-
 
BBid-6akiYx BBfMaXfEiRb

 


Følg mej gjerne - LENAKAMS


 


 

Pizza, burger, ost, bacon - Give it to me!

Åh, i dag dere. I dag har jeg lyst på pizza! Jeg har lyst på burger med ekstra ost som svømmer i dressing og sjokolade med krem til dessert. Jeg har sykeste cravingsene dere kan forestille dere! Jeg er sikker på at jeg kunne gått inn på ei kebabsjappe nå og spist hele menyen.

Det er hardt å gå på C9 i dag. MEN vet dere? Jeg har faktisk bare to dager igjen. Dette skal jeg klare. Jeg trodde de første dagene skulle være værst? NOPE. Jeg var litt uvel og hadde vondt i hodet, men det er ingenting i forhold til når man er skikkelig sugen på junkfood, godteri og potetgull. Jeg gleder meg skikkelig til å komme over på F1 da det er fokus på å legge om kostholdet i stedet for å nullstille kroppen. For believe you me. Når kroppen er vant med mye junk og sukker, så er det som å slutte å røyke. For junk og sukker er utrolig avhengighetsdannende. Å slutte å røyke er piece og cake i forhold til å kutte ut junk. Og det kan jeg si ja, for jeg har prøvd begge deler.

Men det skal bli godt å slippe dårlig samvittighet etter å ha trykt i seg en hel grandis, eller handlet hele spar for brus og snop. Som man da sitter å tenker for seg selv at dette må jeg jo spise opp, så jeg kan starte på nytt når det er tomt. Men det går faktisk ann å hive goderi også. Om du går på en smell på butikken og kjøper godteri så har du nok ikke samme cravingen når du kommer hjem, men du tenker at når du først har kjøpt det, må det jo spises også. NEI, hiv det. Det føles ganske crappy der og da, men når du da "kommer til deg selv" igjen, og har fått tilbake selvkontrollen er det ganske godt å tenke på at du klarte det.

Ja, for all del. Det er lov å kose seg litt eksta på lørdager, søndager, onsdager eller hvilken dag du velger å ha å slippe deg litt løs. Men alt med måte. Selv om du har gått over grensen en dag og kjøpt deg en burger på Mc Donalds er ikke det nødvendig å ta den helt ut! "Jaja, nå har jeg allerede gått over grensa så nå er det bare å peise på med 3 burgere, 2 pommes frites en brus og kanskje Mc flurry til dessert". Dessverre er det mange som gjør dette. Det var noe jeg blant annet gjorde før. Om jeg gikk over grensen en dag tok jeg helt av resten av dagen. Jeg trykte i meg alt jeg kom over, og prøv å gjett hvor dårlig følelse jeg hadde når jeg skulle legge meg den dagen. En blanding mellom dårlig samvittighet og smerter i både mage og hode på grunn av for mye sukker og drittmat.

Nå er det to dager til jeg starter på F1 og jeg er så sykt spent! Jeg har så lyst å klare å ha et godt kosthold. Det spiller så stor rolle inn på hud, energi, vekt, helse, you name it. Jeg håper og er bestemt på å ha ett godt resultat når disse 39 dagene er over. Da kommer det før og etter bilde, og jeg er spent på å se hvor mye forandring det er! Fjortiss og trutmunn å sånn! Ha en fortreffelig tirsdag :-D ​

 

 

Jeg er ensom

Det tror jeg veldig mange er den dag i dag. Man sitter foran pc'en og fremstiller livet sitt så mye bedre enn hva det er for å få likes og positive kommentarer. Jeg er en av dem. Det blir en vane. Man har blitt så vant med å kun snakke med andre over nettet at det er mange som blir sittende med en sosial angst av en annen verden på grunn av at man har vert alene så lenge. 

Jeg føler meg heldig som har tatt den jobben som jeg har nå. Der jeg faktisk må ta kontakt med andre, jeg må avtale eventuelle møter og helsekvelder for å ha en inntekt. Jeg MÅ.

Dette var noe som var veldig hardt i starten, fordi jeg hadde gått inn i denne vanen. Eneste gangene jeg var sosial var når jeg skulle ut på byen. Ellers var det kun over facebook eller snapchat. Men det kommer seg, og det er jeg veldig glad for. Jeg er mer rastløs nå merker jeg, og det er en veldig god følelse. Jeg har lyst å gjøre noe, jeg vil reise, jeg vil være sosial.

Jeg kan ikke si at det er helt bra enda, men ting tar tid. Og til mine venner som jeg ikke har kontakt med lenger, så er det mest sannsynlig ikke med vilje, fra min side i allefall. Men det blir som en egen boble. Der man sitter alene og bare venter. Venter på at ting skal bli bedre, eller at noe skal skje. At det plutselig skal komme en venn å si; jeg ser du ikke har det bra. Hva kan jeg gjøre for å hjelpe deg? Men når man låser seg selv inne på denne måten kan det være vanskelig for andre å se. Men man kan ikke sette seg ned å vente på at noe skal skje. For det gjør det ikke. Vil du ikke ha det som du har det, må du gjøre noe annet enn det du har prøvd. Man må ut av komfortsonen. Man må våkne opp. DU må gjøre noe med din situasjon. For det finnes en løsning på det meste, man må bare finne den. 
For min del ble det en jobb med frihet, hva er din løsning?

Dag 6 på C9

Heisann fininger! 

Her har det vert lite oppdatert på grunn av sykdom. Jeg tror faktisk at jeg har hatt min værste influensa noen gang. Både bestevenninne og søsken har vert syk lenge så det er vel kanskje ikke så rart. MEN jeg har C9 oppdateringer til dere!

For den som er vandt med en god del mat gjennom døgnet er det ganske hardt igrunnen. Eller, den er ikke så vanskelig å gjennomføre men man må ha viljen til det. Så det ligger helt på viljestyrke med å holde seg unna mat og drikke som er fyfy. Jeg har begynt å få resultater og er spent på hvordan jeg ser ut etter 39 dager når jeg allerede har gått ned en del cm og kg på bare 6 dager! Jeg anbefaler også alle som skal gå på C9 om å ha blender. For det blir ganske ensidig med en smak Forever Ultra i 9 dager. Da blir ting mye lettere når man skal variere.Her har dere mitt resultat på 6 dager (til tross for sykdom der jeg ikke har trent noe serlig), og jeg gleder meg til dag 39 :-DSi i fra om dere ikke klarer å lese, jeg er ikke den med finest skrift nei!

 

Minner om gveaway HER

 

Send meg en mail eller legg igjen en kommentar om DU er interessert i å prøve F.I.T programmet :-D

 

 

 

Dårlig selvtillit

Det er et tankekaos som går igjen hver gang jeg skal kle meg fint, ta ett bilde av meg selv, eller har bestemt meg for å virkelig føle meg fresh og fin en dag. Jeg ser på meg selv og vil helst bare gråte. Er det mulig. Jeg blir så frustrert. Hadde jeg hatt penger til å legge meg under kniven hadde jeg ikke nølt en gang. Silikon, neseoperasjon, slankeoperasjon i ansiktet. Hva faen er det med det i grunn. Helt siden jeg var liten har jeg vert stor i ansiktet. Når jeg var 18 var jeg helt nede i 49 kg, men ut i fra ansiktet å dømme skulle man trodd jeg var i allefall over 100...Jeg har til og med fått kommentarer som: "hva har du i munnen?" - Nei ingenting dessverre. Og voksne mennesker som har gjort narr på byen. Jeg er så frustrert og lei av dårlig selvtillit. Hvorfor kan jeg ikke bare suck it up og godta sånn jeg ser ut sånn som jeg burde?

Hvorfor graver man seg selv så langt ned når det faktisk er absolutt ingenting å gjøre noe med? For om man hadde kunnet gjort noe med det, hadde man jo gjort det for lenge siden.
Og hvorfor i alle dager trykker folk andre lenger ned angående utseende? Gjør det noe godt for noen? Føler de seg bedre?
Når jeg var yngre hadde jeg utrolig skeive tenner. Jeg så, og ser enda ikke nødvendigheten med å påpeke det til noen. "Du har skeive tenner" - Nei tuller du?! Det visste jeg ikke. Flaks for meg at du var her å fortalte det til meg!

Nei, det blir liksom for dumt. Folk ser ut som de gjør og om de vil gjøre noe med det, gjør de det for å føle seg bedre. Noe jeg forstår veldig godt. Så jeg skjønner ikke den som ser ned på de som legger seg under kniven. Om de velger å endre på eget utseende er det vel ikke ditt problem? Jeg ser ikke for meg hvordan det kan bli hemmende for dine daglige gjøremål at nabojenta har tatt sillikon eller fikset litt på nesen? Så da kan man la ver å slenge med leppa når noen bestemmer seg for å gjøre det!- Frustrert 21åring

 

Dag 1 med C9 ferdig

Da var første dag på C9 vel overstått! Jeg føler meg litt sulten og trøtt, men det er helt normalt. Jeg går trossalt fra et kosthold med ganske store porsjoner til både frokost middag og kvelds. For å ikke snakke om litt sjokolade etter mat. Men det var på langt nær så forferdelig som enkelte beskriver det, haha! Jeg overlevde! Jeg satt ikke i fosterstilling døden nær. Men jeg skal innrømme at når jeg var på butikken i sta så var det fristende å "ta det i morgen" og bare kjøpe meg en grandis. Takk gud for stahet. Jeg har handlet inn masse fra "den frie listen" i heftet. Til å ha i nødstilfelle. Så i dag har jeg spist en håndfull bringebær og en håndfull druer i tillegg til det jeg får i meg fra planen. Og dette er helt lov og skal ikke påvirke resultatet. Det var godt å få fast føde! Så jeg anbefaler alle som skal gå på C9 å handle dette FØR du starter programmet. For når man går på butikken sulten er det ekstra hardt å motstå fristelser, haha! Og den andre tingen jeg anbefaler den som skal starte på C9 er å starte på en fredag eller lørdag. For jeg vet helt ærlig ikke om jeg hadde klart en hel arbeidsdag på så lite mat, og ikke minst sitte å se på hva alle andre spiser. De to første dagene er det lite du skal ha i deg, så da er det nok best å være hjemme. For min del er det også best å være alene, da jeg blir skikkelig psykobitch med NADA lunte når jeg er sulten. HEH.Nå er det iallefall natta på meg, klokken 21 av alle ting! Men er man trøtt så er man trøtt. God natt fininger!

 

  

 

Giveaway solkort og H&M gavekort!

DA var det på tide med en ny giweaway her! Det eneste du trenger å gjøre er å like facebook siden min HER :-D
Legg igjen en kommentar enten her eller på facebooksiden når du har gjort det, vinneren trekkes fredag 26 februar.


Del gjerne!

 


 

Syk og svak

Heisann dere fine leserne mine! Takk for alle fine kommentarer og meldinger i går, dere er best!

I dag startet jeg dagen med å lure på hvem som hadde trykt en basketball ned halsen min. Jeg har fått influensa, så klart. Men C9 starter vi på uansett! Det blir nok hakket hardere, men jeg skal klare det. Jeg målte meg og veide meg å fylte inn i brosjyren som følger med, før jeg spiste (drakk) frokost. Jeg trodde jeg skulle gå i bakken når jeg målte lårene mine, herresverre, haha! Her har dere frokosten og mellommåltidet mitt:
Jeg tenkte også at jeg skulle løpe ned på butikken å handle inn ting som jeg har lov å spise gjennom hele programmet (så klart med måte), sånn i tilfelle jeg er døden nær senere. Greit med ekstra frukt og grønt når jeg ligger rett ut med influensa. Nå skal jeg legge meg ned igjen i vannrett posisjon og se på Sons of anarchy mens jeg synes fryktelig synd i meg selv.

 

Ha en fin dag! 

Flat mage - here I come!

Da har bestillingen min kommet, ikke mange dagene etter jeg la den inn. Jeg er alltid like glad når jeg er å henter nye varer. Til nå har jeg bare hatt positive ting å si om produktene. Jeg er så glad for at jeg kan selge så gode produkter til dere, og høre tilbakemeldingene til folk som merker stor positiv forandring på kroppen.

Denne gangen har jeg bestilt meg diverse innen hudpleie, aloe 2 go, og eneste smaken på aloe vera gel jeg ikke har smakt enda - aloe bits'n peaches. Jeg skal så klart prøve disse produktene før jeg skriver noe mer om de her.MEN til det jeg har gledd meg mest til med denne bestillingen - F.I.T programmet! Nå skal jeg starte på noe som heter C9 som varer i 9 dager og forhåpentligvis miste noen cm. Så går jeg over på F1 som varer i 30 dager. Om dere lurer på mer info om dette er det bare å legge igjen en kommentar.

Dette blir spennende! Kjenner jeg meg selv rett så blir jeg nok litt grinete (psykobitch) de første dagene der det er lite mat, siden man da skal rense systemet. Men jeg skal klare det! På slutten av begge programmene kommer jeg til å legge ut før og etter bilde her. Jeg gleder meg til å se fremgangen!Så nå sitter jeg å nyter lasagne til kvelds før jeg starter helt på scratch i morgen, wish me luck!

 

 

 

Om du har lyst å prøve FIT programmet er det bare å sende meg en mail, eller legge igjen en kommentar med mailen din under her. 

 

Throwback

Heisann dere! Jeg har nå sett gjennom tidligere bilder på bloggen og jeg synes det er så koselig med gamle bilder. Så, her har dere meg opp igjennom årene!Ha en finfin tirsdag!
Work

Da tenkte jeg at jeg kunne blogge litt i samme slengen når jeg sitter å jobber. I dag har vert den store studiedagen, haha. Når jeg selger produkter lønner det seg å sette seg ekstra godt inn i innholdet så jeg kan forsikre kundene mine om at dette er skikkelig. Noe det faktisk er i forhold til andre selskap som tenker mest på å få inn så mye penger som mulig fremfor kvalitet på produktet.Så her har jeg tilbrakt mesteparten av min dag. Timene bare suser avgårde da dette er noe som virkelig interesserer meg. Jeg har lest om L - arginine, innhold i deodoranter, historien til aloe vera og mye mer. Og jeg anbefaler alle er å sjekke innholdslista på deodoranten din. Om den inneholder aliminium burde du virkelig bytte den ut. Aliminium hører ikke hjemme i åpne porer og er svært kreftfremkallende.

Uten om dette har jeg hatt klesvask maraton og så vidt fått begynne å pakke litt ut. Å ha jobben hjemme om man vil det er så praktisk!Det er også snart klart for enda en giveaway her, så det er bare å følge med :-D

 

Har dere hørt om L - arginine før?

HAPPY MOTHERSDAY

I dag startet dagen i full panikk for jeg trodde jeg hadde forsovet meg. Jeg våknet heldigvis 10 min før vekkerklokken. Så tok jeg med mamma på morsdags buffè på scandic parken hotell. Det var dessverre ikke så stort utvalg som forventet, men maten som var der var iallefall god.


Gratulerer så mye med morsdagen til alle mammaer og ekstra mammaer der ute! Ekstra mye til min kjære mamma, Karin Kamsvåg. Hun stiller opp dag og natt, uansett hva det skulle være. Min klippe. Love you to the moon and back ♥

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

How to be single - Premiere

Heisann fininger!

Hvem har sett How To Be Single i dag?

- Jeg dro med meg min kjære lillebror på girlsnight på Løvenvold kino. For en film! Jeg elsker sånne filmer, og liker skuespillerne i hovedrollen godt fra før av, som sikkert gir filmen ekstra pluss poeng. 

Det eneste som hadde vert ekstra positivt hadde vert om jeg faktisk var klar over at det var et helt arrangement rundt filmvisningen. Jeg ble litt tatt på senga når det var rød løper, fotografer, utdeling av forskjellige gaver der man måtte frem på scenen. 


Hadde jeg vert klar over dette hadde jeg iallefall hatt på meg trynet og kanskje gjort en innsats for å se litt presentabel ut, haha. Så at the moment sitter jeg i et flyttekaos uten like i #sleepallday nattkjolen, med god musikk å synge til og jobber litt før jeg stuper i seng.ÅH, det skal bli godt med et kamera med stativ og kontroll!


GOD NATT ♥

Vil du jobbe hjemmefra?

Heisann dere! Long time no see!

Jeg har ikke fått blogget så mye da det er mye som foregår i livet mitt for tiden. Det er mye store valg som blir tatt nå og det er både godt og skummelt samtidig. MEN på en annen side så føler jeg at jeg er på vei ut av det mørke, innestengte livet jeg har vert i de siste 3 årene. Jeg sliter med energitap og legene prøver å finne ut hvorfor. 

Jeg har startet med network marketing, noe som virkelig er tingen for meg da jeg kan jobbe hjemmefra og styre egen hverdag. Jeg vet selv hvor mye jeg tåler og kan tilpasse meg ut i fra det. Jeg har så mye ideèr, planer og drømmer fremover som jeg føler kan gå oppnå. I can do this! Jeg er så motivert!!SÅ, til overskriften. Jeg vil gi andre muligheten til å starte med dette. Jeg vil veilede DEG. 

Så om du er interessert i å høre mer om dette so legg igjen mailen din i en kommentar under her :-DLes mer i arkivet » Mars 2016 » Februar 2016 » Januar 2016


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemthits