C9 RESULTAT

DAAA er C9 ferdig :-D Jeg er spent p vise dere resultater. Men fr og etter bildet kommer ikke fr jeg er ferdig med F1.

Jeg fikk min kjre lillesster p overnatting i dag, der vi har koset oss og laget god SUNN mat. Vi lagde kyllingburger med ovnsbakt stpotet. Ingen av oss har smakt stpotet fr, men vi ble positivt overrasket! S har DU en god og sunn oppskrift p noe med stpotet er det bare legge igjen en kommentar. Vi har n lagt oss henslengt p sofaen og med breaking bad. Og har ogs drmt oss bort i sprkreiser til Miami Beach med EF. EN DAG, MIN KJRE.

Og til dagens avsluttning. Jeg er ferdig med C9! Jeg har ftt resultater :-D Jeg er kjempefornyd, og er veldig klar for starte p F1 i morgen!Jeg har gtt ned til sammen 27,5 cm og 4.5 kg. GLEDE.

 

Har DU lyst prve C9? Legg igjen en kommentar eller send meg en mail!

 

LATEST INSTAGRAM

BCIpF2LkiUw BCGSD4ikiUI
 
BCF4mxRkicx BB435OLkiU-
 
BBid-6akiYx BBfMaXfEiRb

 


Flg mej gjerne - LENAKAMS


 


 

Pizza, burger, ost, bacon - Give it to me!

h, i dag dere. I dag har jeg lyst p pizza! Jeg har lyst p burger med ekstra ost som svmmer i dressing og sjokolade med krem til dessert. Jeg har sykeste cravingsene dere kan forestille dere! Jeg er sikker p at jeg kunne gtt inn p ei kebabsjappe n og spist hele menyen.

Det er hardt g p C9 i dag. MEN vet dere? Jeg har faktisk bare to dager igjen. Dette skal jeg klare. Jeg trodde de frste dagene skulle vre vrst? NOPE. Jeg var litt uvel og hadde vondt i hodet, men det er ingenting i forhold til nr man er skikkelig sugen p junkfood, godteri og potetgull. Jeg gleder meg skikkelig til komme over p F1 da det er fokus p legge om kostholdet i stedet for nullstille kroppen. For believe you me. Nr kroppen er vant med mye junk og sukker, s er det som slutte ryke. For junk og sukker er utrolig avhengighetsdannende. slutte ryke er piece og cake i forhold til kutte ut junk. Og det kan jeg si ja, for jeg har prvd begge deler.

Men det skal bli godt slippe drlig samvittighet etter ha trykt i seg en hel grandis, eller handlet hele spar for brus og snop. Som man da sitter tenker for seg selv at dette m jeg jo spise opp, s jeg kan starte p nytt nr det er tomt. Men det gr faktisk ann hive goderi ogs. Om du gr p en smell p butikken og kjper godteri s har du nok ikke samme cravingen nr du kommer hjem, men du tenker at nr du frst har kjpt det, m det jo spises ogs. NEI, hiv det. Det fles ganske crappy der og da, men nr du da "kommer til deg selv" igjen, og har ftt tilbake selvkontrollen er det ganske godt tenke p at du klarte det.

Ja, for all del. Det er lov kose seg litt eksta p lrdager, sndager, onsdager eller hvilken dag du velger ha slippe deg litt ls. Men alt med mte. Selv om du har gtt over grensen en dag og kjpt deg en burger p Mc Donalds er ikke det ndvendig ta den helt ut! "Jaja, n har jeg allerede gtt over grensa s n er det bare peise p med 3 burgere, 2 pommes frites en brus og kanskje Mc flurry til dessert". Dessverre er det mange som gjr dette. Det var noe jeg blant annet gjorde fr. Om jeg gikk over grensen en dag tok jeg helt av resten av dagen. Jeg trykte i meg alt jeg kom over, og prv gjett hvor drlig flelse jeg hadde nr jeg skulle legge meg den dagen. En blanding mellom drlig samvittighet og smerter i bde mage og hode p grunn av for mye sukker og drittmat.

N er det to dager til jeg starter p F1 og jeg er s sykt spent! Jeg har s lyst klare ha et godt kosthold. Det spiller s stor rolle inn p hud, energi, vekt, helse, you name it. Jeg hper og er bestemt p ha ett godt resultat nr disse 39 dagene er over. Da kommer det fr og etter bilde, og jeg er spent p se hvor mye forandring det er! Fjortiss og trutmunn snn! Ha en fortreffelig tirsdag :-D ​

 

 

Jeg er ensom

Det tror jeg veldig mange er den dag i dag. Man sitter foran pc'en og fremstiller livet sitt s mye bedre enn hva det er for f likes og positive kommentarer. Jeg er en av dem. Det blir en vane. Man har blitt s vant med kun snakke med andre over nettet at det er mange som blir sittende med en sosial angst av en annen verden p grunn av at man har vert alene s lenge. 

Jeg fler meg heldig som har tatt den jobben som jeg har n. Der jeg faktisk m ta kontakt med andre, jeg m avtale eventuelle mter og helsekvelder for ha en inntekt. Jeg M.

Dette var noe som var veldig hardt i starten, fordi jeg hadde gtt inn i denne vanen. Eneste gangene jeg var sosial var nr jeg skulle ut p byen. Ellers var det kun over facebook eller snapchat. Men det kommer seg, og det er jeg veldig glad for. Jeg er mer rastls n merker jeg, og det er en veldig god flelse. Jeg har lyst gjre noe, jeg vil reise, jeg vil vre sosial.

Jeg kan ikke si at det er helt bra enda, men ting tar tid. Og til mine venner som jeg ikke har kontakt med lenger, s er det mest sannsynlig ikke med vilje, fra min side i allefall. Men det blir som en egen boble. Der man sitter alene og bare venter. Venter p at ting skal bli bedre, eller at noe skal skje. At det plutselig skal komme en venn si; jeg ser du ikke har det bra. Hva kan jeg gjre for hjelpe deg? Men nr man lser seg selv inne p denne mten kan det vre vanskelig for andre se. Men man kan ikke sette seg ned vente p at noe skal skje. For det gjr det ikke. Vil du ikke ha det som du har det, m du gjre noe annet enn det du har prvd. Man m ut av komfortsonen. Man m vkne opp. DU m gjre noe med din situasjon. For det finnes en lsning p det meste, man m bare finne den. 
For min del ble det en jobb med frihet, hva er din lsning?

Dag 6 p C9

Heisann fininger! 

Her har det vert lite oppdatert p grunn av sykdom. Jeg tror faktisk at jeg har hatt min vrste influensa noen gang. Bde bestevenninne og ssken har vert syk lenge s det er vel kanskje ikke s rart. MEN jeg har C9 oppdateringer til dere!

For den som er vandt med en god del mat gjennom dgnet er det ganske hardt igrunnen. Eller, den er ikke s vanskelig gjennomfre men man m ha viljen til det. S det ligger helt p viljestyrke med holde seg unna mat og drikke som er fyfy. Jeg har begynt f resultater og er spent p hvordan jeg ser ut etter 39 dager nr jeg allerede har gtt ned en del cm og kg p bare 6 dager! Jeg anbefaler ogs alle som skal g p C9 om ha blender. For det blir ganske ensidig med en smak Forever Ultra i 9 dager. Da blir ting mye lettere nr man skal variere.Her har dere mitt resultat p 6 dager (til tross for sykdom der jeg ikke har trent noe serlig), og jeg gleder meg til dag 39 :-DSi i fra om dere ikke klarer lese, jeg er ikke den med finest skrift nei!

 

Minner om gveaway HER

 

Send meg en mail eller legg igjen en kommentar om DU er interessert i prve F.I.T programmet :-D

 

 

 

Drlig selvtillit

Det er et tankekaos som går igjen hver gang jeg skal kle meg fint, ta ett bilde av meg selv, eller har bestemt meg for å virkelig føle meg fresh og fin en dag. Jeg ser på meg selv og vil helst bare gråte. Er det mulig. Jeg blir så frustrert. Hadde jeg hatt penger til å legge meg under kniven hadde jeg ikke nølt en gang. Silikon, neseoperasjon, slankeoperasjon i ansiktet. Hva faen er det med det i grunn. Helt siden jeg var liten har jeg vert stor i ansiktet. Når jeg var 18 var jeg helt nede i 49 kg, men ut i fra ansiktet å dømme skulle man trodd jeg var i allefall over 100...Jeg har til og med fått kommentarer som: "hva har du i munnen?" - Nei ingenting dessverre. Og voksne mennesker som har gjort narr på byen. Jeg er så frustrert og lei av dårlig selvtillit. Hvorfor kan jeg ikke bare suck it up og godta sånn jeg ser ut sånn som jeg burde?

Hvorfor graver man seg selv så langt ned når det faktisk er absolutt ingenting å gjøre noe med? For om man hadde kunnet gjort noe med det, hadde man jo gjort det for lenge siden.
Og hvorfor i alle dager trykker folk andre lenger ned angående utseende? Gjør det noe godt for noen? Føler de seg bedre?
Når jeg var yngre hadde jeg utrolig skeive tenner. Jeg så, og ser enda ikke nødvendigheten med å påpeke det til noen. "Du har skeive tenner" - Nei tuller du?! Det visste jeg ikke. Flaks for meg at du var her å fortalte det til meg!

Nei, det blir liksom for dumt. Folk ser ut som de gjør og om de vil gjøre noe med det, gjør de det for å føle seg bedre. Noe jeg forstår veldig godt. Så jeg skjønner ikke den som ser ned på de som legger seg under kniven. Om de velger å endre på eget utseende er det vel ikke ditt problem? Jeg ser ikke for meg hvordan det kan bli hemmende for dine daglige gjøremål at nabojenta har tatt sillikon eller fikset litt på nesen? Så da kan man la ver å slenge med leppa når noen bestemmer seg for å gjøre det!- Frustrert 21åring

 

Dag 1 med C9 ferdig

Da var første dag på C9 vel overstått! Jeg føler meg litt sulten og trøtt, men det er helt normalt. Jeg går trossalt fra et kosthold med ganske store porsjoner til både frokost middag og kvelds. For å ikke snakke om litt sjokolade etter mat. Men det var på langt nær så forferdelig som enkelte beskriver det, haha! Jeg overlevde! Jeg satt ikke i fosterstilling døden nær. Men jeg skal innrømme at når jeg var på butikken i sta så var det fristende å "ta det i morgen" og bare kjøpe meg en grandis. Takk gud for stahet. Jeg har handlet inn masse fra "den frie listen" i heftet. Til å ha i nødstilfelle. Så i dag har jeg spist en håndfull bringebær og en håndfull druer i tillegg til det jeg får i meg fra planen. Og dette er helt lov og skal ikke påvirke resultatet. Det var godt å få fast føde! Så jeg anbefaler alle som skal gå på C9 å handle dette FØR du starter programmet. For når man går på butikken sulten er det ekstra hardt å motstå fristelser, haha! Og den andre tingen jeg anbefaler den som skal starte på C9 er å starte på en fredag eller lørdag. For jeg vet helt ærlig ikke om jeg hadde klart en hel arbeidsdag på så lite mat, og ikke minst sitte å se på hva alle andre spiser. De to første dagene er det lite du skal ha i deg, så da er det nok best å være hjemme. For min del er det også best å være alene, da jeg blir skikkelig psykobitch med NADA lunte når jeg er sulten. HEH.Nå er det iallefall natta på meg, klokken 21 av alle ting! Men er man trøtt så er man trøtt. God natt fininger!

 

  

 

Giveaway solkort og H&M gavekort!

DA var det på tide med en ny giweaway her! Det eneste du trenger å gjøre er å like facebook siden min HER :-D
Legg igjen en kommentar enten her eller på facebooksiden når du har gjort det, vinneren trekkes fredag 26 februar.


Del gjerne!

 


 

Syk og svak

Heisann dere fine leserne mine! Takk for alle fine kommentarer og meldinger i går, dere er best!

I dag startet jeg dagen med å lure på hvem som hadde trykt en basketball ned halsen min. Jeg har fått influensa, så klart. Men C9 starter vi på uansett! Det blir nok hakket hardere, men jeg skal klare det. Jeg målte meg og veide meg å fylte inn i brosjyren som følger med, før jeg spiste (drakk) frokost. Jeg trodde jeg skulle gå i bakken når jeg målte lårene mine, herresverre, haha! Her har dere frokosten og mellommåltidet mitt:
Jeg tenkte også at jeg skulle løpe ned på butikken å handle inn ting som jeg har lov å spise gjennom hele programmet (så klart med måte), sånn i tilfelle jeg er døden nær senere. Greit med ekstra frukt og grønt når jeg ligger rett ut med influensa. Nå skal jeg legge meg ned igjen i vannrett posisjon og se på Sons of anarchy mens jeg synes fryktelig synd i meg selv.

 

Ha en fin dag! 

Flat mage - here I come!

Da har bestillingen min kommet, ikke mange dagene etter jeg la den inn. Jeg er alltid like glad nr jeg er henter nye varer. Til n har jeg bare hatt positive ting si om produktene. Jeg er s glad for at jeg kan selge s gode produkter til dere, og hre tilbakemeldingene til folk som merker stor positiv forandring p kroppen.

Denne gangen har jeg bestilt meg diverse innen hudpleie, aloe 2 go, og eneste smaken p aloe vera gel jeg ikke har smakt enda - aloe bits'n peaches. Jeg skal s klart prve disse produktene fr jeg skriver noe mer om de her.MEN til det jeg har gledd meg mest til med denne bestillingen - F.I.T programmet! N skal jeg starte p noe som heter C9 som varer i 9 dager og forhpentligvis miste noen cm. S gr jeg over p F1 som varer i 30 dager. Om dere lurer p mer info om dette er det bare legge igjen en kommentar.

Dette blir spennende! Kjenner jeg meg selv rett s blir jeg nok litt grinete (psykobitch) de frste dagene der det er lite mat, siden man da skal rense systemet. Men jeg skal klare det! P slutten av begge programmene kommer jeg til legge ut fr og etter bilde her. Jeg gleder meg til se fremgangen!S n sitter jeg nyter lasagne til kvelds fr jeg starter helt p scratch i morgen, wish me luck!

Om du har lyst prve FIT programmet er det bare sende meg en mail, eller legge igjen en kommentar med mailen din under her.

Throwback

Heisann dere! Jeg har n sett gjennom tidligere bilder p bloggen og jeg synes det er s koselig med gamle bilder. S, her har dere meg opp igjennom rene!Ha en finfin tirsdag!
Work

Da tenkte jeg at jeg kunne blogge litt i samme slengen nr jeg sitter jobber. I dag har vert den store studiedagen, haha. Nr jeg selger produkter lnner det seg sette seg ekstra godt inn i innholdet s jeg kan forsikre kundene mine om at dette er skikkelig. Noe det faktisk er i forhold til andre selskap som tenker mest p f inn s mye penger som mulig fremfor kvalitet p produktet.S her har jeg tilbrakt mesteparten av min dag. Timene bare suser avgrde da dette er noe som virkelig interesserer meg. Jeg har lest om L - arginine, innhold i deodoranter, historien til aloe vera og mye mer. Og jeg anbefaler alle er sjekke innholdslista p deodoranten din. Om den inneholder aliminium burde du virkelig bytte den ut. Aliminium hrer ikke hjemme i pne porer og er svrt kreftfremkallende.

Uten om dette har jeg hatt klesvask maraton og s vidt ftt begynne pakke litt ut. ha jobben hjemme om man vil det er s praktisk!Det er ogs snart klart for enda en giveaway her, s det er bare flge med :-D

Har dere hrt om L - arginine fr?

HAPPY MOTHERSDAY

I dag startet dagen i full panikk for jeg trodde jeg hadde forsovet meg. Jeg vknet heldigvis 10 min fr vekkerklokken. S tok jeg med mamma p morsdags buff p scandic parken hotell. Det var dessverre ikke s stort utvalg som forventet, men maten som var der var iallefall god.


Gratulerer s mye med morsdagen til alle mammaer og ekstra mammaer der ute! Ekstra mye til min kjre mamma, Karin Kamsvg. Hun stiller opp dag og natt, uansett hva det skulle vre. Min klippe. Love you to the moon and back♥

How to be single - Premiere

Heisann fininger!

Hvem har sett How To Be Single i dag?

- Jeg dro med meg min kjre lillebror p girlsnight p Lvenvold kino. For en film! Jeg elsker snne filmer, og liker skuespillerne i hovedrollen godt fra fr av, som sikkert gir filmen ekstra pluss poeng.

Det eneste som hadde vert ekstra positivt hadde vert om jeg faktisk var klar over at det var et helt arrangement rundt filmvisningen. Jeg ble litt tatt p senga nr det var rd lper, fotografer, utdeling av forskjellige gaver der man mtte frem p scenen.


Hadde jeg vert klar over dette hadde jeg iallefall hatt p meg trynet og kanskje gjort en innsats for se litt presentabel ut, haha.S at the moment sitter jeg i et flyttekaos uten like i #sleepallday nattkjolen, med god musikk synge til og jobber litt fr jeg stuper i seng.H, det skal bli godt med et kamera med stativ og kontroll!


GOD NATT♥

Vil du jobbe hjemmefra?

Heisann dere! Long time no see!

Jeg har ikke ftt blogget s mye da det er mye som foregr i livet mitt for tiden. Det er mye store valg som blir tatt n og det er bde godt og skummelt samtidig. MEN p en annen side s fler jeg at jeg er p vei ut av det mrke, innestengte livet jeg har vert i de siste 3 rene. Jeg sliter med energitap og legene prver finne ut hvorfor.

Jeg har startet med network marketing, noe som virkelig er tingen for meg da jeg kan jobbe hjemmefra og styre egen hverdag. Jeg vet selv hvor mye jeg tler og kan tilpasse meg ut i fra det. Jeg har s mye ider, planer og drmmer fremover som jeg fler kan g oppn. I can do this! Jeg er s motivert!!S, til overskriften. Jeg vil gi andre muligheten til starte med dette. Jeg vil veilede DEG.

S om du er interessert i hre mer om dette so legg igjen mailen din i en kommentar under her :-DLes mer i arkivet Mars 2016 Februar 2016 Januar 2016


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemthits