Sneakpeek før/etter bilder etter vektnedgang

åååh, jeg er så glad og fornøyd for tiden! Jeg er godt i gang med F1 og jeg har begynt å se på meg selv at jeg blir mindre. SÅ, i dag fant jeg frem en av buksene mine fra i fjor. Det er to, snart tre størrelser siden. Jeg har gått fra L/XL til medium, og til og med det er snart for stort. 

Det som er så fint med F1 er at man skal trene mer. Jeg har også kort til svømmehallen som jeg skal bli flinkere på å bruke fremover. Selv om jeg er veldig fornøyd med vektnedgangen føler jeg ikke at kroppen er "stram" og fin. Så det må gjøres noe med!

Men i dag tenkte jeg at jeg skulle dele med dere ett bilde fra i fjor, og så meg i samme buksen den dag i dag. Når jeg brukte denne i fjor var det så vidt den gikk på og jeg har til og med ødelagt en del strikk i den fordi den var litt for liten. 

i fjor:i år:Å legge ut disse bildene her er veldig stort for meg, så ver snille.

Når F1 er ferdig kommer det før og etter bilder i undertøy for å vise hvor stor forandringen faktisk er! 

 

Har du lyst å prøve F.I.T programmet er det bare å legge igjen en kommentar :-D

 

 

Overtid

Da har giveawayen vert på overtid dessverre! Beklager så mye. MEEEN, jeg kan gratulere Gullborg som sjekket lykken som vinner av giweawayen! Send meg adressen over mail eller facebook :-DHa en fin kveld!

Les mer i arkivet » Mars 2016 » Februar 2016 » Januar 2016


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemthits