MONDAY INSPO

GOOOD MORGEN ALLESAMMEN! ♥

 

99 spørsmål

 

99 spørsmål har jeg svart på nå, og skulle egentlig poste det. Men jeg skulle nok ha sjekket spørsmålene før jeg startet. Herregud for noen spørsmål. Så jeg velger å ikke dele det da det ble for dumt. Men om det er noe dere lurer på så kan jeg lage et eget innlegg om det. Spør om hva som helst.

Dagen i dag har jeg brukt på rydding, cafetur med Susanne før hun reiser nordover for å feire jul, hatt besøk av mamma, og hatt tidenes trening i parken. Selvfølgelig lite bilder på grunn av mangel på kamera. flaut.

Ha en fin natt! ♥
Kosekveld med god samvittighet

Lørdagsmat er kos, men det er enda mer kos når man kan spise uten frykta for hvor det legger seg. I dag gikk speltlompene mine ut på dato, så da tenkte jeg å bruke dem fornuftig. Jeg lagde meg kyllingtaco og hjemmelaget potetgull. Mmmm♥Stek kyllingen i tacopulveret og ha dette i speltlompen sammen med en god salat, og kanskje litt ekstra lett rømme. I følge lifesum appen blir en fylt lompe ca 180 kcal.

Så hadde jeg speltlompe potetgull til dessert:
Dette gjør du:
1.Skru ovnen på 180 grader.
2. Legg ut så mange lomper du vil ha på en skjærefjøl.
3. Pensle de med litt olje, og ha på det krydderet du vil ha.
4. Skjær i den størrelsen du vil ha med pizzaskjærer eller lignende.
5. Stek i ovnen i 5-10 minutter. Her gjelder det å prøve seg fram for de blir veldig fort brent.

(ca 185 kcal pr 100gram)

 

Ha en super lørdag! ♥

Throwback

Nå har jeg fått logget meg på den gamle youtube channelen min etter å ikke ha vert aktiv på fem år. Siden jeg skal laste opp en del videoer når jeg har kommet meg etter operasjon. Jeg har visst også hatt en annen bruker før, for det dukket plutselig opp en stykk 14 år gammel Lena på foreslåtte videoer. Jeg har gått mye frem og tilbake med meg selv om å dele dette eller ikke, men hvorfor ikke. Jeg er min egen største kritiker når jeg synger, og stemmen min har blitt så mye bedre i årene etter dette. Det synes på lang vei hvor nervøs jeg var. Jeg er nok en av de som smiler seg ihjel når jeg er nervøs, dessverre. Haha! Menmen, alle starter en plass, og dette var hvor det startet for meg.

Jeg fant også en video liggende på den nåværende channelen min som du finner HER

Det er mye igjen å gjøre, men jeg lover det er verdt ventingen!

 

Hadde du hatt energi til å gå på jobb om du hadde hatt en løve i huset?

Hadde du det? Om du hver dag måtte liste deg på tå for å unngå fare. Å gå rundt i konstant frykt av den minste lyd fordi du tror at nå, nå kommer du til å bli drept og spist. Søvnen kan du også drite langt i, for hvem klarer vel å sove når man kan dø hvert øyeblikk? Om du ikke kan gjøre noe for å bli kvitt denne løven, iallefall ikke på en god stund. Du kan ikke gjøre noe annet enn å vente på at den forlater huset en dag. Tror ikke du at du hadde blitt sliten? Tror du at det hadde vert lett å bare ta seg sammen å komme seg på jobb? Å ja forresten, den følger etter deg dit også, og ligger å jakter på deg.

Dette er noe som kan sammenlignes med å ha sterk angst. Så klart, så er jo det ikke noen reel fare. Men for kroppen og hodet er det det. Kroppen reagerer som om at det skulle være en stor fare til stede, nesten hele tiden. Når man konstant er på vakt er det ikke noe rart at man blir sliten. Når man går med en så anspent kropp til alle tider sier vel det seg selv?

                                          bilde fra weheartit

Folk må begynne å tenke seg om før de dømmer andre. Det kan være mye du ikke ser. På gode dager kan jo noen være sosial, gå på kjøpesenter. Smilende, positiv. Men når de har dårlige dager ser du dem ikke. Du ser ikke frykten. Frustrasjonen. Du ser ikke kroppen som skjelver av utmattelse når man presser seg. Eller den som gråter etter niende natta på rad uten søvn.

Dette er fordi at de som virkelig sliter med seriøs angst vil ikke at folk skal se eller vite dette. Det er flaut. Så tenk dere godt om før dere slenger med lippa om at alle som går på nav er late navere, for det er mange som har behov for dette. Jeg er for all del enig i at friske og raske mennesker som sier nei til jobb kan havne under denne kategorien. Men mennesker kan se frisk og rask ut på utsiden selv om hver dag kan være en kamp.

 

♥♥

Jeg nærmer meg målet mitt!

Hellå! Jeg tok meg visst noen dager fri, hehe!

Jeg var så overlykkelig når jeg gikk på vekta i dag tidelig. Nå når jeg snart det første målet mitt, som er å komme meg under 70 kg. Hovedmålet mitt er 60 kg, men jeg tar det delvis så jeg kan nå mine små mål og bli motivert! Men på julaften skal jeg love dere jeg skal spise til jeg triller hjem igjen. Da er det lov assa.

Jeg holder også på å lage til en ukesmeny til dere med ca kcal oversikt. Jeg gleder meg til å dele det med dere! :-)


God natt fra oss tre!

 

Monday Inspo

 

Ha en super mandag! ♥

Latest Nelly wants

Blogginnlegget inneholder annonselenker


                     Drape Neckline Dress HER                                                   Gold Trim Strap Dress HER

 
                             Lace Up Shirt HER                                                                     Nike Veske HER

                                   Craving Skirt HER                                                                 Gan Jumpsuit HER                           Platform Ankle Strap Pump HER                                                 Ekolo Dress HER

 
                           City Parka Jakke HER                                                              R Pu Biker Jacket HER

 

 

 

Det er så mye fint på NELLY!

 

 

A little "me" time

aaah, denne fredagen og lørdagen har vert herlig assa! I går unnet jeg meg selv en grandis til kvelds, noe som passet suverent sammen med disney maraton og julebrus. Innimellom disney filmene og pizzaen har jeg også startet å prøve og lære gitar. Dette har jeg prøvd en gang før, å herregud, det er vanskelig. Jeg har gehør noe som hjelper litt, men fortsatt ganske vanskelig. Litt artig å tenke på at man kan lære det meste over nettet.I dag har jeg sovet leeenge, så kom lillebroren opp og skal overnatte til imorgen. Han reiste på besøk i 17 tiden og da grep jeg kjangsen til å springe på fjellstua en tur. Jeg har aldri komt meg opp så fort før. På veien ned var det litt annerledes med tanke på at ikke er lys i alle deler av trappen. Jeg hadde høydeskrekk fra før av, men jeg kjente det godt når det var mørkt i tillegg, hehe! Det at jeg ser at kroppen forandrer seg til det bedre er en ubeskrivelig følelse. I dag har jeg gått med en tettsittende genser for første gang på nesten to år! GLEDE.Og nå skal jeg komme meg tilbake til Shrek maratonet mitt, mens jeg venter på at lillebroren kommer tilbake.

GOD HELG! ♥

 

 

#fjellstua #ålesund

Edru desember

Så alt for mange barn gruer seg til jul. Det er fordi at for mange, er det en tid der foreldrene ikke helt klarer å tenke over sitt eget alkoholforbruk. Den siste som ser at du er full, er deg selv. Jeg har heldigvis vert så heldig at når i min oppvekst var det aldri alkohol inne i bildet i julen, ikke en eneste dråpe. Jeg synes det er helt forferdelig at barn skal sitte på julaften (og ellers alle andre dager i året) å være usikker og redd fordi mamma, pappa, og/eller andre er drita full. Sånn skal ikke det være. Barn burde slippe å forholde seg til fulle foreldre!

Julen er barnas høytid, og la den få være det. La barna få en koselig jul med latter, kakebaking, pakker, julenissen og alt annet som hører med i en gøy julefeiring. Det er iallefall det jeg tenker på når jeg tenker jul. Jeg tenker på pynting av pepperkakehus med alt for masse glasur. Jeg tenker aking fra morgen til kveld. Julefilmer og kakao. Og på julaften er det å spise seg alt for mett og så få åpne gaver som du har siklet på i flere dager.

Uten alkohol. 


 

 Jeg skal iallefall være edru i julen, skal du?

 

 

 

 

 

Den store ønskelisten

Hos expert kan du nå vinne julegaver for 100.000 kr! Jeg klikket meg iallefall rett inn og sendte inn en ønskeliste. Jeg krysser fingre og tær for at jeg vinner!


 
Lag din egen ønskeliste HER og bli med i trekningen.


Hva ønsker du deg i julegave fra #expert? :-)

Ting som går meg på nervene

oooops, her var det ikke noe innlegg kl 08.00! Jeg har vert helt kake og sovet mesteparten av i går og i dag, men nå er jeg bedre.

 

Vi har alle ting som virkelig går oss på nervene. Jeg har et utrolig temperament og det kan koke innvendig av den minste ting. Travelt til tider men å ha litt temperament er bra av og til. Her er noe av det som går meg på nervene :

 

Smatting(!!)

En klar nummer en på lista! Smatting får meg til å bli potte sur på null komma niks. Det er helt utrolig, haha.

 

Når noen er utakknemlig

Legger noen en stor innsats i å gjøre noe for deg så kan du i det minste si takk! 

 

Folk som sniker i køen

Hater dette til vanlig og det blir enda verre med alkohol inne i bildet. Da er det som regel jenter som presser seg fram og tror at de kan slippe unna med hva som helst så lenge de fniser og spiller dum. ARG.

 

Folk som tror de vet bedre enn alle andre

Det irriterer meg grenseløs når noen tror at de har rett og ingen andre. Man må kunne være åpen for å se andre sine meninger og perspektiv.

 

Hår i ansiktet

Jeg kan gå en hel tur ute å være drit sur fordi at det blåser sånn at jeg konstant har håret mitt i ansiktet, haha! Lue for the win.De som kun fokuserer på det negative

Smil litt av og til! Om det har skjedd noe negativt iløpet av dagen kan det fortsatt være en bra dag. Det er travelt for alle som må høre på hvor gale ting er hele tiden også. Å prøve å se det positive i en hver situasjon kan være vanskelig, men det hjelper.

 

Ha en fin dag! ♥ 

 

 

 

 

BADASS

I skrivende stund er klokken 01.45 og jeg får ikke sove. Jeg har vert syk i dag med feber og oppkast, så har vert et slakt i hele dagen. Så jeg kommer nok til å sove lenge i morgen. Derfor skriver jeg morgen innlegget nå, siden jeg har fått det for meg at innlegget skal legges ut akkurat kl 08.00 hver morgen, hehe!

I mens jeg ligger å snakker med kjæresten som er på sjøen og aner fred å ingen fare, får jeg tidenes mest smashing bildecollage.

 
Altså, hva faen, hahaha!

 

jeg vet iallefall hvem jeg ikke skal snappe stygge bilder til lenger, haha!

 

Ha en fin dag!♥

 

#snapchat #BADASS

Min ønskeliste

Det er snart jul! I den forbindelse skal jeg dele med dere hva jeg ønsker meg i julegave.♥Gavekort
Dette er noe som er kjempe praktisk. Jeg har stort behov for nye klær fordi at jeg faktisk ikke har noe som passer lenger. Å da er det ikke sånn at jeg faktisk har en 3-4 bukser å velge mellom fordi om. Nei, jeg har faktisk bare en dongeri bukse som passer. Skulle hatt to så jeg fikk vaske de på tur, haha! Så dette er et godt tips om du vet at vedkommende har lyst på nye klær, for de fleste har nok lyst å velge ut klær selv.

Donasjon til NOAH eller Kelly's håp
NOAH er en organisasjon som kjemper for dyrs rettigheter, du finner siden demmes HER
Kelly's håp er frivillige som hjelper dyr i nød, dyr som er savnet og hjemløse dyr. Du finner siden demmes HER

Vin
En billig og bra gave som de fleste setter pris på.

Solkort
En god ting å ha både sommer og vinter i Norge. Men ekstra godt på vinteren når det er så mørkt ute!

 Hva ønsker du deg i julegave? ♥

 

#ønskeliste #jul

Sminkeløs dag
Måtte selvfølgelig ha en selfie på do når det sto sikkert fem andre ute å ventet. Da er det flaut å glemme å skru av kameralyden da.

Har hatt så sykt lyst på fjellet i dag, men min lille turvenn har en skadet fot så da blir det å vente til han blir bedre. Så tar man svømming i morgen i stedet.Jeg har såvidt fått startet på svømming og kan si at det er litt kleint å være der når 90% av de som er der svømmer som om at det skulle være det siste de gjør, og har da en kropp deretter. Så kommer jeg med en litt segen kropp og kan ikke svømme crawl gang. Jeg tror jeg aldri har svømt så anspent før og kjente det godt på kroppen at jeg var utenfor komfortsonen. Det var ikke langt i fra at jeg gikk derifra etter kanskje fem minutter forrige gang på grunn av dette. Men jeg er bestemt på å klare dette, og svømming er noe jeg liker. Så jeg prøver å stenge alle andre ute, mens jeg svømmer i "mitt eget tempo", haha!

 

God natt ♥

 

#vektnedgang

Monday inspo

Ha en super mandag allesammen!

 

Tips mot fyllesyke

Vi har alle vert der vi drikker oss så full at når vi våkner føles det ut som om at en buss har kjørt over deg og rygga tilbake tredve ganger. Og det er faktisk helt forferdelig å ligge rett ut en hel dag å være fyllesyk. Man er alltids sliten og det må man tåle. Det er verre med å føle seg generelt uvel og kvalm. Så her er mine tips mot fyllesyke!


Stå opp når du våkner

Dette er en feil jeg tror mange gjør, å ligge i sengen hele dagen å synes synd i seg selv. Jeg gjorde det selv helt fram til for ca to år siden. Det som funker for meg er å stå opp, skylle ned en paracet med et glass vann, rydde opp etter festen, pusse tennene og dusje. Da er allerede formen begynt å snu. Om du kjenner på kroppen at du virkelig trenger mer hvile går du å legger deg igjen med drikke på soverommet så du kan drikke hver gang du våkner.

Få deg litt frisk luft

Gå en tur eller peis opp alle vindu. Nå må jeg alltid på en tur når jeg våkner på grunn av at jeg har hund og det gjør godt. Er du som meg som røyker som en skorstein på fylla så er det ekstra godt å prøve å få bort følelsen av at et askebeger ligger igjen i lungene. Det er mange som blir forferdelig varm dagen derpå også å da er det godt å komme seg ut, men husk å ha med drikke!

Ikke spis junkfood

Dette gjør iallefall meg ti ganger dårligere enn om jeg spiser det jeg hadde spist til vanlig (selv om det er vanskelig å unngå en burger). Spis noe med masse næring i som du liker godt. Kjøp også gjerne saltstenger da det er greit å få i seg litt salt dagen derpå.

Appelsin eller appelsinjuice

Det tilfører kroppen godt med vitaminer og smaker godt i tillegg, har hørt fra flere at dette funker når man er uvel dagen derpå også.

Saftis

Det funker fjell her i huset og er rutine dagen derpå. Har ikke hørt om flere som synes at dette er noe vidunderkur, men dette funker fett både på meg og samboeren min. Det er kaldt, godt og man får i seg væske så det er jo vinn-vinn

 

Og når vi er inne på fyllesyke, så snublet jeg over en youtube film av meg og en venninne av meg for 3 år siden. Vi feiret 20års dagen hennes (for andre gang) og jeg regner med vi var riiimelig dårlig dagen etter dette.Har du tips mot fyllesyke?

Hvordan kan man leve uten søsken?

Jeg vet ærlig talt ikke hva jeg skulle gjort uten mine søsken. De er rett og slett bare best. I går kveld fikk jeg søsteren min på overnatting, og to av brødrene mine kom opp når vi skulle lage pepperkakehus.


Da vi prøvde å sette sammen det første pepperkakehuset skal jeg love deg at jeg så mørkt på fire til. Men vi fikk heldigvis til de siste relativt fort og greit. Men det er litt av en tolmodighetsprøve når alt detter fra hverandre, hehehe.


Vi hadde det kjempekoselig, og kjenner det godt i magemusklene at vi fikk oss en god latter i går. Med en alt for rennende glasur blir ikke alt som planlagt men bror har iallefall fått med #fab på sitt hus så da er det iallefall innafor.


#thuglifeHar dere bygget pepperkakehus enda?


(Beklager for dårlige bilder (og snapchat bilder) men jeg har ikke fått hentet kameraet jeg har kjøpt enda, fordi at han jeg skal hente det med tydeligvis er en veldig travel mann. Dere får prøve å være tolmodig med meg her) 

 

Topp 6 sanger jeg hører på nå


Justin Bieber - Love Yourself

(Spotify HER)


Bebe Rexha - Sweet Beginnings

(Dette er ikke orginalversjonen, men den er på spotify HER)


The Weeknd - Dark Times ft. Ed Sheeran

(Dette er heller ikke orginalversjonen, men er på spotify HER)

 

Adele - Hello

(Spotify HER)Major Lazer - Light It Up (feat. Nyla & Fuse ODG) 

(spotify HER)

 

Harder to Breathe - Maroon 5

(spotify HER)

 Minner også om solkort giveaway som blir trekt senere i dag HER
Ha en super dag!Dårlig forhold til mat og egen kropp

Jeg har alltid vert en jojo-slanker, og har da så klart alltid gått opp igjen i vekt pluss litt ekstra. Den største feilen jeg har gjort er å prøve og spise så lite som mulig gjennom en periode. Dette resulterer jo bare i overspising i flere dager senere fordi at kroppen sulter.

Den andre store feilen jeg har gjort var å begynne å slanke meg i en alder av 14 år. Herregud sier jeg bare. Jeg var LANGT i fra overvektig og det visste jeg også selv. Anyhuu, så begynte jeg å spise sjokoladebarer og lignende som man skal gå ned i vekt på. Og det eneste jeg fikk av dette var ikke vektnedgang der og da, men at jeg i de påfølgende årene la på meg betydelig.

Jeg har i de siste 2-3 årene hatt et veldig dårlig forhold til mat og egen kropp, fordi jeg har blitt overvektig. Jeg har prøvd alt fra babymat diett til å sulte meg selv. Det eneste som skjer er den evige onde sirkelen. Man spiser ting man ikke liker og ender til slutt opp med å bli så lei at man "gir faen". Så tar man seg noen dager der man spiser alt man kommer over. Det er også om å gjøre å trykke i seg mest mulig av det usunne, for man skal jo starte på ny slankekur på mandag.


Nei, dette ble jeg lei av. Jeg har fortsatt dager der jeg "sprekker", men ikke på langt nær så ofte som før. Jeg prøver å venne kroppen og ikke minst hodet til at det er ok å spise, og det er ok å spise seg mett. Men man må velge sunne alternativ og mat som man liker. Det er også lurt å finne en aktivitet du liker. Treningssenter er ikke for alle og jeg for eksempel, liker bedre å gå turer i skogen og svømming. Ikke bare slipper du å gå sulten og lei, men vekten vil også gå ned.


Etter alt dette, der vekten har gått opp og ned som en berg og dalbane har jeg funnet en balanse. Ingen fancy diett. Jeg har bare kuttet ut/ned på alt som er direkte usunt og fetende. 
Dette kan være en typisk dag for meg:

Frokost : To-tre grove knekkebrød med pålegg.

Lunsj : Ett grovt knekkebrød med pålegg eller frukt og grønt.

Middag : Sei m/poteter, brokkoli og gulrøtter.

Mellommåltid : Samme som lunsj.

Kvelds : To grove knekkebrød med pålegg.
Dette er et kosthold jeg trives med. Og som jeg går sakte men sikkert ned i vekt på. Det føles supert!

 

(minner om konkurranse om solkort HER)

 

Vinn solpass!

Siden det å gi er noe av det beste jeg vet om hiver jeg i gang en konkurranse om et solpass hos Brun og Blid til en verdi på 200kr. Det eneste du trenger å gjøre er å like facebook siden min HER og legge igjen en kommentar i dette innlegget. Trekningen blir gjort på tilfeldig tall generator men du kan gjerne skrive litt om hvorfor du føler at det er akkurat deg som fortjener å vinne soplasset. Vinneren trekkes fredag 4 desember. Del gjerne konkurransen på facebook så blir jeg ekstra glad. ♥Ingen ting er bedre når det er surt og kaldt ute enn å ligge å slappe av i en solseng med musikk på øret!

Hysterisk "mamma"

Natt til i går ble Max veldig slapp og han begynte å halte på ene foten. Jeg, selvfølgelig, får jo helt hetta. Det jeg kan unnskylde meg med er at det er første gang jeg har sett han dårlig der jeg ikke har visst hva som var galt. Etter en hysterisk samtale med mamma i går kveld ble vi enige om å reise til dyrlegen i dag tidlig. Vi   kom  oss   avgårde   sånn  at vi var der i det de åpnet. De fant ut at han heldigvis bare har skadet en pote, og må få penicillin i 10 dager og han må gå med krage. Guuuh, den kragen altså! Tror den irriterer meg nesten like mye som den irriterer han.

                                                                
video:011215 2004
Det er jo også første desember i dag! Hvilke juletradisjoner har du i dag?Life is too short to be serious all the timeLes mer i arkivet » Mars 2016 » Februar 2016 » Januar 2016


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemthits